Advert
as

BİLDİK, BELEDİYE BAŞKAN ADAYI OLDU

BİLDİK, BELEDİYE BAŞKAN ADAYI OLDU

Yeniden Refah Partisi, 31 Mart Mahalli İdareler seçimlerinde Abdullah Bildik’i Solhan Belediye Başkan adayı olarak açıkladı.

Yeniden Refah Partisi, 31 Mart Mahalli idareler seçimlerinde Solhan Belediye Başkanı Adayı olarak Abdullah Bildik’i gösterdi.

Yeniden Refah Partisi Solhan Belediye Başkan Adayı Abdullah Bildik, isminin açıklanmasının ardından yaptığı açıklamada, “Solhan Belediye Başkanı Adayı görevini tevdi eden genel Başkanımız Sayın Fatih Erbakan başta olmak üzere bu süreçte dua ve desteklerini esirgemeyen Genel Başkan Yardımcılarımız, MKYK üyelerimiz, bölge ve il sorumlularımız, il/ilçe başkan ve yöneticilerimiz, hanım ve gençlik kolları başkan ve yöneticilerimiz, mahalle/belde/köy temsilcilerimiz, adı da yüreği de kocaman olan kıymetli büyüklerim, partimizin değerli mensupları, eş/dost/akrabalarım ve bu süreci beraber geçirdiğimiz kıymetli aday adaylarımıza sonsuz teşekkürler ediyorum. Sorumluluğumuzun ve mesuliyetimizin bilincindeyiz. Yolumuz uzun ama zamanımız kısadır. Allah hakkımızda hayırlı olanı nasip etsin. Milletimize hizmet yolunda hak, adalet ve Hakka riayet hassasiyetinde rabbim bizleri utandırmasın ve mahcup etmesin inşallah” dedi.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum