Advert
as

“Çocuğumun dersine, Sınıf Öğretmeni Girsin”

“Çocuğumun dersine, Sınıf Öğretmeni Girsin”

Atatürk İlkokulunda okuyan öğrencisinin derslerine 3 yıldır branş öğretmenin girdiğini belirten Ekrem Taş, Çocuğunun dersine, Sınıf Öğretmeninin girmesini istedi.

 

 

 

Atatürk İlkokul 4. Sınıfında okuyan öğrencisinin derslerine 3 yıldır branş öğretmenin girdiğini dile getiren veli Ekrem Taş, Çocuğunun dersine, Sınıf Öğretmeninin girmesini istedi.

Konu ile ilgili açıklama yapan veli Ekrem Taş,”Yeşilova Mahallesi Yukarı Bazman’a mevkiinde oturan bir veliyim. Çocuğum Atatürk İlkokulu’nda okuyor. 4 yıldır sınıf öğretmeni sıkıntısı yaşamaktayız. Çocuğumun dersine bir yıl Sosyal öğretmeni veriyorlar, bir yıl Coğrafyacı veriyorlar, hatta bir ara Resim öğretmeni verdiler. Nihayetinde 4. sınıfa gelmiş benim çocuğum daha okumayı sökemedi. bu gün Mili Eğitim’e gittim. Mili Eğitim’in bana söylediği şey şu; sistem bozuk işte, efendim OHAL var. Öğretmenler güvenlik soruşturmasından geçiyor, işte yarın öbür gün öğretmen gelecek. Bu kadar çözümsüzlük olmaz ki, şimdi ben çocuğumun eğitim hakkı peşindeyim. Yani çocuğumun eğitimi için uğraşıyorum. Okula gittim. Okul zaten çaresiz halde, okul 650 ile 700 kişilik kapasiteyken şuan ise 1200 tane öğrencisi var. Taşımacılığı ise Elbaşı taşımacılığına vermişler okulun bize dediği şey yapabileceğimiz sınıfları birleştirecek bu defa 20 kişilik sınıflar 30 kişilik sınıf oluyor. Yetkililerden buna bir çözüm bulmasını istiyoruz.”şeklinde konuştu.   

 

 

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum