Advert
as

Solhan Spor’dan Bir Galibiyet Daha

Solhan Spor’dan Bir Galibiyet Daha

Voleybol 1.Ligi B Grup`ta mücadele eden temsilcimiz Solhan Spor, 15.Hafta müsabakasında Payas Belediyespor’u 3-0 yendi.

 

 

Türkiye Voleybol Federasyonu Erkekler 1. Ligi B Grupta mücadele eden Solhan Spor 15. Hafta müsabakasında Payas Belediye ile kendi sahasında karşılaştı.

14 Ocak Cumartesi günü saat 13.00’te Payas Belediye ile Solhan Kapalı Spor Salonunda oynanan karşılaşmada, ilk seti 25-17, ikinci seti 25-12 ve üçüncü seti ise 25-13 alan temsilcimiz Solhan Spor, maçı 3-0 aldı.

 Solhan Spor Voleybol Takımı, bir sonraki maçını 21 Ocak Cumartesi günü deplasmanda Malatya temsilcisi Malatya B. Belediye Takımı ile Malatya Atatürk Kapalı Spor salonunda oynayacak.

 

 

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum