Advert
as

Paralelci Dostken…

  • Musa APUHAN
  • 2016-08-15 14:47:59
  • 3314 Görüntülenme
  •  

    Dostken ve kardeşken yaptıkların,  düşman olunca yaptıklarının teminatı oldu.

     

    Dostken, devletin 11 tane dinleme cihazını çaldın, doğu ve güneydoğuda PKK’ya karşı yürütülen operasyonları akamete uğrattın, usulsüz dinlemeleri GEORGE ağa babalarına yetiştirdin ve bütün bunları yaparken, dosttun.

     

    Dostken, bütün dostlarının en mahrem yerlerine kadar böcekler yerleştirdin, özel hayatlarını şantaj malzemesi olarak kullandın, bütün istediklerini yaptırdın, bir tek istediğin yapılmayınca veya biraz gecikince şantaj kılıcınla dostun boynunu vurdun. Bütün bunları, dostken yaptın.

     

    Dostken, devletin en önemli kademelerine, devleti gözünü kırpmadan satacak adamlarını sınav sorularını çalarak yerleştirdin, devletin imkanlarını kullanarak adamlarını devletin düşmanlarına it yaptın, “ben dost ve kardeşim” dedin.

     

    Dostken, devletin içinde devletleşmeye gittin. Bunu başarmak için de, devletin 30 yıldır mücadele ettiği PKK ile işbirliği yaptın, (PKK’nın “bu alçak yapı dostumdur” dediğine, yaptıklarına bakıp, “dostuna bunları yapanın, bana neler yapabileceğini düşünmek bile istemiyorum” deyip, ilk günden itibaren bunlarla iş tutmaması gerekirdi) bütün bunları dostken yaptın.

     

    Dostken, bütün imkanlarını kullandığın devletini, bütün dünyada zor durumda bırakmak için Roboski’de 33 köylüyü, yalan yanlış istihbaratla vurdurdun. Devlet, 5 yıldır bu yanlışa nasıl düştüğünü, dosta düşmana bir türlü anlatamıyor.

     

    Dostken, bütün komşularımız ateş çemberinde iken, bir de Rusya ile düşman olalım diye, angajman kurallarını ihlal etti diyerek,  gidip Rusya’nın uçağını vurdunuz.

    Ülkeyi öyle bir labirentin içine çekmeye çalıştınız ki, bizleri bir kez daha Allah sizlerin şeytanlığından korudu.

     

    Dostken, MİT  tırlarını durdurdunuz, ülkenin en tepesini bazı illegal örgütlerle ilişkilendirip, yargısız infazlar yapmak istediniz, ülkeyi topyekün bir felaketin içine çekmek istediniz.

    Dostken, hafızalarda tazeliğini koruyan Turgut Özal’ı zehirleyerek öldürdünüz, Eşref Bitlis Paşayı infaz ettiniz, Sivas olayları,  Hablemitoğlu cinayeti v.b birçok faili meçhul cinayetler işlediniz. 

     

    Camilerde ders veren gencecik çocuklara, domuz bağcı kumpasları kurup, hepsini müebbet hapislere mahkum ettiniz.

     

    Velhasıl 30 yıl öncesinden başlayıp, bugüne gelsem veya bugünden tutup 30 yıl geriye doğru gitsem, bu ülkenin başına ne kadar çorap örülmüşse, hepsini, sizler bu ülkenin i dostu iken yaptınız.

     

    Sonuç olarak; İhanette ve alçaklıkta bütün rekorları elinde tutan siz sözde hizmet, sözde gönüllüler hareketi, yani asla özde değil hep sözde olan alçaklar, bugün düşmansınız ve düşmanlığınız deşifre oldu.  Sizlerin Yahudi ve bütün din düşmanlarının uşağı olduğunuz ortaya çıkınca, adeta kuduz olmuş sokak köpekleri gibi önünüze gelen herkese, kadın-erkek demeden saldırdınız ve iki saatte 250 mazlum vatandaşı katlettiniz.

     

    Allah’ım, bu tür alçakların dostluğundan da, düşmanlığından da sana sığınıyoruz.

     

    Ya RAB; sen bu insi şeytanların şerrinden, bütün mazlumları ve Müslümanları koru.

     

     

    AMİN.

    Musa APUHAN
    Musa APUHAN
    KÖŞE YAZARI
    BİYOGRAFİ