Advert
as

Falling Stars (Yere Düşme Akımı)

  • Musa APUHAN
  • 2018-10-04 12:29:40
  • 2752 Görüntülenme
  • Son günlerde hepiniz görmüş, duymuşsunuzdur.

    Böyle saçma sapan şeyler görüp merak etmemek, duyup, yahu bu nasıl şey dememek mümkün mü?

    Hayır.

    Bu saçmalık Yıldız düşüşüymüş, yani yıldızlarda düşer demektir.

    Ülkenin içinden geçtiği süreç, yeni dünya düzeni için egemenlerin verdiği savaş, Ortadoğu’da ve mazlum coğrafyada öldürülen çocuklar, kucaklarına bebeklerinin ölüleri verilen anneler, ailelerinden koparılıp göçlere zorlanan çocuklar ve sokak ortasında eşleri tarafından vurulan kadınlarımız dururken,  böyle bir saçmalık çok fazla…

    Siz dünyaca tanınan bir yıldız da olsanız, eğer yaptıklarınızla topluma rol model olmak fikrine sahip iseniz, böyle bir saçmalığın içinde olmazsınız, olamazsınız.

    Gençlerimiz saçmalıkların peşine takılıp sürüngenleşeceklerine, geleceklerini planlayan, araştıran, yarına dair ne yapabilirimin hesaplarını yapanlardır.

    Gençler bunları yaparken, sözde göz önündeki büyüklerinin sürüngenleşmesi, hayvani arzularını tatmin için kılıktan kılığa girmeleri içler acısı bir durumdur.

    Büyüklerimizin  ve sözde sanatçılarımızın mutlu ve huzurlu yarınlar için gençlerimizi geleceğe hazırlamaları gerekirken, gündemin çirkin manzaralarını oluşturma derdinde ve çirkefliğinde olmaları asla kabul edilir bir durum değildir.

    Neymiş, “akım”mış…

    Onu bunu bilmem ama ne insanlığa, ne topluma, ne gençlere, ne de yarınlarımıza hiçbir faydası yok. Zaten bu iş için sürüngen olarak yaratılmışlar var…

    Akım dedin mi fikirde olur, düşünce de olur, sanatta olur…

    Paspallığın akımı mı olur?

    Vurdumduymaz, sorumsuz nesiller yetiştirmenin yeni adı hantallıktan akıma dönüşmüş.

    Düşenin fotoğraflarını çekip paylaşmak, aaa ne güzel düşmüş demek yerine, düşeni tutup kaldıran bir kültürün ve inancın mensuplarıyız.

    Biz diyoruz ki dünyanın ve beraberinde ülkemizin içine düştüğü ekonomik, siyasal ve kültürel sıkıntılardan fazla etkilemesin diye insanımıza dik durun, teslim olmayın, direnin diyoruz.

    Siz böyle onurlu durun ki dolar düşsün, bizler üzerinden çirkin hesaplar yapanların maskesi düşsün…

    Gelin görün ki içimizdeki bazı beyinsizler düşmanlarımız düşmesin, düşmanların üzerimize kılıç gibi tutukları dolarları düşmesin, biz düşeriz ve gerekirse onurumuzu da düşürürüz diyorlar.

    Biz onuru için, düştüğü yerden düşmanlar sevinmesin diye hemen kalkan insanlarız.

    Sürünmek isteyenlerin sürüngence ömürleri uzun, kalkışları geç olsun…

     

    Musa APUHAN
    Musa APUHAN
    KÖŞE YAZARI
    BİYOGRAFİ