Advert
as

İHH’dan Suriyeli Çocuklar için Yardım Kampanyası

İHH’dan Suriyeli Çocuklar için Yardım Kampanyası

İHH Solhan Şubesi öncülüğünde gerçekleştirilen ve Solhan Belediyesi ile Eğitim Bir-Sen’in desteğiyle ülkemizdeki Suriyeli çocuklar için yeni bir yardım kampanyası başlatıldı.

 

Kurulduğu günden bugüne Solhan başta olmak üzere farklı il ve yurt dışında yardım faaliyetlerinde bulunarak mazlum ve mağdurların yanında olduğunu gösteren İHH Solhan Şubesi ‘’Kardeşlik Bedel İster!’’ sloganıyla Suriyeli çocuklar için yeni bir yardım kampanyasının başlatıldığını duyurdu.

Solhan Belediye Başkanlığı ve Eğitim Bir Sen’in de desteği ile İHH Solhan Şubesi Koordinatörlüğü’nde başlatılan kampanyanın Suriyeli çocuklara yönelik yardımları kapsadığı belirtilirken yardımlar nakdi veya ayni yapılabilecek.

Suriyeli çocuklar için başlatılan yardım kampanyası ile ilgili açıklamalarda bulunan İHH Solhan Şube Başkanı Muhammed Veysi Tunç,” Öncelikle halkımızın desteğiyle Suriyeli kardeşlerimize un, giyecek, su ve kışlık ihtiyaç malzemelerinden oluşan toplamda 4 TIR gönderdik. “Kardeşlik Bedel İster!” sloganıyla devam eden yardım sürecimiz, Suriyeli çocukların ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik olacaktır. Ülkemiz sınırları içerisindeki muhacir kardeşlerimize mama, bebe bisküvisi, çocuk bezi, oyuncak, kırtasiye malzemeleri, çocuk elbisesi ve ayakkabı göndermeyi düşünüyoruz. Nakdi yardımlar hesap numaramıza yatırılabileceği gibi ayni yardımlar toplama merkezlerimize de bırakılabilir.”dedi.

 

Başkan Tunç: “Savaş mağduru çocukların yüzünde tebessüm oluşturmak amacıyla sürdürdüğümüz kampanyaya herkesten ve her kesimden destek bekliyoruz. Yardım yapmak isteyenler bizlere 0505 830 22 70 – 0553 345 15 90 – 535 461 75 25 nolu telefonlardan ulaşabilir veya İHH Solhan Ziraat Bankasındaki TR 3700 0100 0499 7260 7013 5001 Hesap numarasına nakdi yardımlarını yatırabilirler.”

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum