Advert
as

Çağrı-Der, "Salâvat Seferberliği" Başlattı

Çağrı-Der,

Peygamber Sevdalıları Platformuna üye Solhan Çağrı-Der, platformu Türkiye genelinde düzenlenecek Kutlu Doğum etkinlikleri kapsamında, "Her Güne Binler Salâvat" kampanyasını başlattığını duyurdu.

 

Solhan Çağrı-der’in üyesi olduğu Peygamber Sevdalıları Platformu, 2017 yılında Türkiye genelinde düzenlenmesi planlanan "Kutlu Doğum" etkinlikleri kapsamında "Her Güne Binler Salâvat" adıyla salavat seferberliğini başlattığını duyurdu. Salavat seferberliği, 30 Nisan tarihine kadar geçerli olacak. 

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Çağrı-Der Başkanı Muhsin Barış, "Şüphesiz Allah ve melekleri Peygamber’e salât ediyorlar. Ey iman edenler! Siz de ona salât edin, selam edin." ayetini hatırlatarak salavat seferberliğinin başladığını belirtti.

 

Barış, tüm Peygamber aşıklarını, platformun başlatmış olduğu salâvat seferberliğine katılmaya davet etti. Barış,"Resulullah (sav) bir hadis-i şerifinde şöyle buyurmaktadır: 'Bana en yakın olanınız, bana en çok salât getireninizdir.' Malumunuz olduğu üzere platform olarak yıl boyunca bir dizi etkinlikler düzenlemekteyiz. 29 Ocak’ta düzenlemiş olduğumuz Siyer Sınavı'nı geride bıraktık. Siyer Sınavı 'O’nu Oku, O’nu Yaşa' sloganıyla yapıldı. Şimdi de inşallah Resulullah’ı (sav) yüreklerimizde, dillerimizde sürekli canlı tutabilmek adına Peygamber Sevdalıları olarak halkımızla beraber bir seferberlik içerisine gireceğiz. Bu seferberliğimizin adını da ‘Her Güne Binler Salâvat’ olarak belirledik. İnşallah her gün binlerce salâvat Resulullah (sav) için okuyacağız." ifadelerini kullandı.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum