Advert
as

Okul Bahçe Duvarı Tehlike Saçıyor

Okul Bahçe Duvarı Tehlike Saçıyor

28 Ağustos İlkokul ve Ortaokul bahçe duvarında oluşan şişlik ve çatlaklar sebebiyle çocuklarının tehlikede olduğunu belirten veliler yetkililere seslendi.

28 Ağustos İlkokul ve Ortaokul öğrenci velilerinden Muhittin Barış, Hasan Karadağ, Hacı Balkaya, Nizamettin Düzgün, Zeynel Demir, İhsan Gürbüz ve Nuri Çağlayan okul bahçe duvarında oluşan çatlakların, şişmelerin ve okul bahçe duvar üstündeki emaneten duran yüksekliği bir metreyi geçmeyen ucu sivri korkulukların adeta tehlike saçtığını belirttiler.

 Konu ile ilgili açıklama yapan veliler,“Evet tedirginiz. Sonuçta burada çocuklarımız okuyor ve ailelerin çocukları buradan gelip geçiyor. Bu duvarda oluşan çatlaklar ve şişlikler yağmurun yağma sonucu veya ufak bir deprem sarsıntısı duvarı patlatabilir o yüzden endişeliyiz. Burada gerçekten tehlike görüyoruz yetkili ya da ilgilenen her kimse çözüm bulmasını istiyoruz. Duvar üstündeki emaneten duran ve yüksekliği bir metreyi geçmeyen ucu sivri korkuluklar okul önünde oynayan çocuklar için adeta tehlike saçıyor. Çocuklar rahat bir şekilde korkulukların üzerine çıkabilir ve vahim sonuçlar doğurabilir. Buradan yetkililere sesleniyoruz bugün gerekli önlemleri almazsanız yarın doğacak sonuçlar için ailelere açıklama yapmak zorunda kalacaksınız.” diyerek olayın ciddiyetini gözler önüne serdiler.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum