Advert
as

Solhan’da Fikr-i Asım Fikir ve Düşünce Derneği Kuruldu

Solhan’da Fikr-i Asım Fikir ve Düşünce Derneği Kuruldu

Merkezi Ankara’da bulunan Fikr-i Asım Fikir ve Düşünce Derneği Solhan’da Abdurrahman Karlı Başkanlığında kuruldu.

Fikr-i Asım Fikir ve Düşünce Derneği Solhan Başkanı Abdurrahman Karlı ve yönetim kurulu üyeleri, gazetemize yapmış oldukları ziyarette İmtiyaz Sahibi Ahmed Çiftçi’ye derneğin kuruluş amacı ve çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Abdurrahman Karlı Başkanlığında faaliyetlerine başlayan derneğin yönetim kurulunda Şahin Buyruk, Nazım Ok, Nurettin Söylemez, Ekrem Dinler ve Nizamettin Çirkin yer aldı.

Faydalı bir nesil yetiştirmek adına, çalışmalarını yürüteceklerini belirten Başkan Karlı,“İlim, kültür, erdem ve bilgi ile yetişmiş; karakter yapısı düzgün, ahlaklı, şahsiyet sahibi, vatanına milletine sahip çıkan vatan sevdalısı gençliği yetiştirmek ve bu memlekette hayırlı işler yapanın yanında olmayı şiar edinmiş bir sivil toplum kuruluşuyuz.” dedi.

Başkan Karlı, referandum sürecinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yanında olduklarını belirtti.

Yaptıkları ziyaretlerinden dolayı Karlı ve ekibine teşekkür eden gazetemizin İmtiyaz Sahibi Ahmed Çiftçi, sivil toplum kuruluşlarının önemine dikkat çekerek, derneğin yapacağı çalışmalarda başarılar diledi.

 

 

 

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum