Advert
as

Çağrı-Der, İhtiyaç Sahiplerini Sevindirdi

Çağrı-Der, İhtiyaç Sahiplerini Sevindirdi

İlçemizde hayırlı faaliyet yürüten Umut Kervanı Platformu üyesi Solhan Çağrı-Der, 20 aileye gıda yardımında bulundu.

Solhan’da hayırlı faaliyet yürüten Umut Kervanı Platformu üyesi Çağrı-Der, ilçedeki ihtiyaç sahibi 20 aileye gıda yardımında bulundu.

 

Dernek tarafından konu hakkında yapılan açıklamada;”İmkânlar ölçüsünde, hayırseverlerin verdiği desteklerle, üye ve gönüllülerimizin katkılarıyla 20 mağdur aileye yardımda bulunduk. Mağdur ailelere sıcak bir aş, içten bir tebessüm olabilmek maddi değerlerle ölçülemeyecek derecede hayati öneme sahiptir. İnsanlık bugün depresyonda ve depresyon ilaçları kullanmak giderek yaygınlaşmaktadır. Bunun çözümü için pratik bir adım,  mağdurlarla yardımlaşma ve dayanışmadır. Bu hayırlı faaliyet vesilesi ile şükür nimeti artmakta ve Yüce Rabbimizle arasında perde olmayan fakirden de dua almanın feyzine erişilmektedir. Yüce Rabbimiz bu hayırlı işin herhangi bir yerinden tutan, elini taşın altına atan, gayret gösteren herkesten razı olsun.”denildi.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum