Advert
as

Solhan Gençlerbirliği Spor, Hakeme Takıldı

Solhan Gençlerbirliği Spor, Hakeme Takıldı

Bingöl Amatör Futbol Ligi Beyaz Grup’ta mücadele eden Solhan Gençlerbirliği Spor, 17. Hafta müsabakasında Yeni Güvençli Gençlik Spor ile 2-2 berabere kaldı.

Bingöl Amatör Futbol Ligi Beyaz Grup’ta mücadele eden Solhan Gençlerbirliği Spor, sezonun on yedinci haftasında Yeni Güvençli Gençlik Spor ile oynandı.

 

 

18 Mart 2017 Cumartesi günü saat 13.00’te  solhanda oynanan play off değeri taşıyan maçta ilçemizi temsil eden solhan gençlerbirliği spor kulubü  Yeni Güvençli Gençlik Spor ile 2-2 berabere kaldı. 


Oynanan maçta hakemin vermiş olduğu yanlış kararlar neticesinde takımımız evinde oynadığı maçta bir puan alarak play off oynama şansını bir soraki haftaya bıraktı. Maçın ikinci yarısında kaptan Bilal Ataş'a ceza sahası içinde yapılan müdahale sonucu penaltı umutlarımızda boşa  çıktı ve ikinci yarı nın ilerleyen dakikalarında sakatlanan solhan gençlerbirliği sporlu oyuncumuz Sercan Apa'nın müdahalesi için sahada 10 dk ya yakın bir sürenin geçmesine rağmen hakem tarafından 4 dk uzatma verilmesi maça damgasını vurdu.

 

 

 

 

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum