Advert
as

Gençlik Konferansı Düzenlendi

Gençlik Konferansı Düzenlendi

Solhan Belediyesi ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü’nün organize ettiği gençlik konferansı düzenlendi.

 

Solhan Belediyesi ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü’nün Belediye Kültür Merkezinde düzenlediği gençlik konferansına Kaymakam Fatih Okumuş, Belediye Başkanı Abdulhakim Yıldız, Solhan Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Nafiz Çapın, Ak Parti İlçe Başkanı Nihat Doğu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali İhsan Yanılmaz, İlçe Şube Müdürü Zülfü Çalışkan ve çok sayıda genç katıldı.

 Programa, “Ben Anadoluyum” şiiriyle tüm Türkiye’nin gündemine giren Bingöllü Hacı Gürhan, Trt Kurdi’de spor muhabirliği yapan Solhanlı Saffet Azbay ve komedyen Abdullah Caf konuk oldu.

 Programın açılışında konuşan Belediye Başkanı Abdulhakim Yıldız,” Belediyecilik sadece alt yapı ve üst yapıdan ibaret değildir.  Bizler, kültürümüze uygun zaman zaman kültür merkezimizde bu tür programları yaptık, yapmaya devam edeceğiz.  Bugün de bu programla buradayız çok değerli misafirler var aramızda, kendilerine hoş geldin diyorum.”dedi.

 Programa katkıları olanlara teşekkür eden Solhan Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Nafiz Çapın,” Gençlik Hizmetleri Spor İlçe Müdürlüğü olarak bizler gençlerin yanındayız. Bir toplumun ileriye gidebilmesi için mutluluğu ve huzurlu olması gerekir. Bizim kapımız herkese açıktır. Bizler Allah'tan mutluluk dileriz. Bir ülkenin gerçekten sahipleri varsa onlar gençlerimizdir.”dedi.

 Programda, “Ben Anadoluyum” şiiriyle tüm Türkiye’nin gündemine giren Bingöllü Hacı Gürhan,  üç şiir seslendirdi. Daha sonra Trt Kurdi’de spor muhabirliği yapan Solhanlı Saffet Azbay spor hakkında söyleyişi ile devam eden program, komedyen Abdullah Caf’ın stand up gösterimiyle sona erdi.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum