Advert
as

Solhan Gençlerbirliği Spor, Play-Off’a Çıkamadı

Solhan Gençlerbirliği Spor, Play-Off’a Çıkamadı

Bingöl Amatör Futbol Ligi Beyaz Grup’ta mücadele eden Solhan Gençlerbirliği Spor, 16. Hafta müsabakasında Bingöl Belediye Yaşamspor’u 3-0 yendi.

 

Bingöl Amatör Futbol Ligi Beyaz Grup’ta mücadele eden Solhan Gençlerbirliği Spor, sezonun on altıncı haftasında Bingöl Belediye Yaşamspor ile Aşağı Çarşı sahasında karşılaştı.

 25 Mart 2017 Cumartesi günü saat 14.30’ta Aşağı Çarşı sahasında oynanan play off değeri taşıyan maçta ilçemizi temsil eden Solhan Gençlerbirliği Spor kulübü, Bingöl Belediye Yaşamspor’u  3-0 yendi. İlk sezon olmasına rağmen Amatör ligde müthiş bir başarı yakalayan temsilcimiz Solhan Gençlerbirliği Spor play off mücadelesini son haftaya kadar taşıdı. Ancak son haftada Genç Demir Spor, Bingöl İl Özel İdare Spor’u yenince play off’a çıkamadı.

Solhan Gençlerbirliği Spor bu sezon ligde oynadığı 16 maçta, 11 galibiyet, 1 beraberlik ve 3 mağlubiyet alarak topladığı 34 puanla ligi 3. Sırada bitirdi.

 

 

 

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum