Advert
as

Eğitim Bir Sen’den Yanılmaz'a Ziyaret

Eğitim Bir Sen’den Yanılmaz'a Ziyaret

Eğitim Bir Sen Bingöl Şube Başkanı Yunus Kava ve Mali Sekreter Hasan Boğatekin, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali İhsan Yanılmaz'ı ziyaret etti.

 

Bingöl Eğitim Bir-Sen Şube Başkanı Yunus Kava ve Mali Sekreter Hasan Boğatekin, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali İhsan Yanılmaz'ı makamında ziyaret etti. Eğitim Bir- Sen Solhan İlçe Temsilcisi Nurullah Azak ve yönetici arkadaşlarının eşlik ettiği ziyarette Solhan'daki eğitim ve eğitimcilerin sorunları ve çözüm önerileri üzerinde görüşme yapıldı.

 

Solhan Eğitim Bir-Sen’den yapılan açıklamada,”Tüm ekibimizi sıcak ve samimi bir şekilde ağırlayan başta İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Ali İhsan Yanılmaz ve Şube Müdürleri Muhittin Çiftçi ve Zülfü Çalışkan'a teşekkür ederiz.” denildi.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum