Advert
as

İşkur Kuraları Çekildi

İşkur Kuraları Çekildi

İşkur Müdürlüğü tarafından Toplum Yararına Çalışma Projesi kapsamında Solhan’da istihdam edilecek olan 195 kişi kura sonucunda işe yerleştirildi.

 

İşkur İl Müdürlüğü tarafından Toplum Yararına Çalışma Projesi (TYÇP) kapsamında Solhan’da istihdam edilecek olan 195 kişi işe yerleşti.

 Solhan Kültür Merkezinde düzenlenen programa yaklaşık 2 bin 500 kişi başvurdu. Başvuru yapanların çoğunluğunun bayanlardan oluşması dikkat çekti. Noter huzurunda yapılan kura sonucunda 195 işe iş sahibi oldu. Kura sonrasında çok sayıda bayan çıkması dikkat vericiydi.

 Toplum Yararına Çalışma Projesi kapsamında Solhan Belediyesi 150, Orman İşletme Şefliği 30 ve Arakonak Belediyesi ise 15 işçi alımı yapıldı. 

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum