Advert
as

Hutbe Yarışmasında Öztürk, İl İkincisi Oldu

Hutbe Yarışmasında Öztürk, İl İkincisi Oldu

Bingöl’de Anadolu İmam Hatip Liseleri arasında düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” adlı hutbe yarışmasında Solhan Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi Serhat Öztürk il ikincisi oldu.

 

Merkez Hacılar Camiinde İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen Bingöl merkez ve ilçelerden oluşan 6 İmam Hatip Liseleri arasında “Genç Hatipler Minberde” adlı hutbe yarışmasında Solhan Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi Serhat Öztürk il ikincisi oldu.

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Solhan Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü İhsan Sönmez, “Okulumuz öğrencisi Serhat Öztürk, “Genç Hatipler Minberde” hutbe yarışmasında il ikincisi olmuştur. Okulumuz adına öğrencimizi tebrik eder, başarılarının devamını dilerim. Ayrıca öğrencimizi hutbe yarışmasına hazırlayan Müdür Yardımcısı İlyas Dolgun Hoca’mıza, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenimiz Özcan Tanık Hoca’mıza da şükranlarımı sunarım.”ifadelerini kullandı.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum