Advert
as

Okumuş’tan Molla Abdullah Akdeniz’e Ziyaret

Okumuş’tan Molla Abdullah Akdeniz’e Ziyaret

Kaymakam Fatih Okumuş, bölgemizin ve ilçemizin tanınmış âlimlerinden Molla Abdullah Akdeniz’i ziyaret etti.

Uzun zamandan beri rahatsız olan ve tedavi gören Molla Abdullah Akdeniz’e hem geçmiş olsun dileklerini iletmek hem de tavsiyelerini almak amacıyla yapılan ziyaret yaklaşık 2 saat sürdü.

Molla Abdullah Akdeniz’i evinde ziyaret eden Kaymakam Fatih Okumuş’a Belediye Başkanı Abdulhakim Yıldız ve İlçe Yazı İşleri Müdürü Mehmet Selim Kaya eşlik etti. Molla Abdullah Akdeniz, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirip, teşekkür etti.

 Geçmiş olsun ziyareti sırasında Molla Abdullah Akdeniz ile hoş bir sohbet gerçekleştirdiklerini belirten Kaymakam Okumuş ; "Biz devlet yetkilileri olarak öncelikli hedefimiz her zaman vatandaşımız olmuştur. Ben bu tür ev ziyaretlerine her daim önem verdim. Bölgemizin ve ilçemizin tanınmış âlimlerinden Molla Abdullah Akdeniz, ilçemiz önemli şahsiyetlerinden biri ve kanat önderidir. Geçirdiği rahatsızlık nedeniyle geçmiş olsun ziyaretinde bulunduk. Allah kendisini acil şifalar versin.” dedi.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum