Advert
as

Masa Tenisinde Küçük Kızlar İl İkincisi Oldu

Masa Tenisinde Küçük Kızlar İl İkincisi Oldu

Bingöl’de düzenlenen Masa Tenisi Turnuvasında Şehit Kaymakam Ersin Ateş Ortaokulu öğrencileri küçük kızlar kategorisinde il ikincisi oldu.

 

Okul Sporları mahalli yarışmaları kapsamında Bingöl’de düzenlenen Masa Tenisi Turnuvasında Şehit Kaymakam Ersin Ateş Ortaokulu öğrencileri küçük kızlar kategorisinde il ikincisi oldu.

 2016-2017 dönemi Bingöl Okul Sporları Mahalli Yarışmaları kapsamında Bingöl Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Bingöl İl Milli Eğitim Müdürlüğü koordinasyonunca tertip edilen küçük erkekler ve kızlar kategorisi masa tenisi il müsabakalarında Şehit Kaymakam Ersin Ateş Ortaokulunu Küçük Kızlar kategorisinde temsil eden Nayla Kıyıcı, Ayça Çiftçi, Ahsen Hazal Kartal ve Zeynep Sıla Özgür isimli öğrencilerden oluşan takım Bingöl İl İkincisi olarak dereceye girdi.

 Okul Müdürü Nurullah Azak, “Başta öğrencilerimiz olmak üzere okul beden eğitimi öğretmeni Yunus Çeloğlu hocamızı ve öğrenci velilerimizi tebrik ederiz. Başarıları her daim olmasını temenni ediyorum.”dedi.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum