Advert
as

Arakonak’daki Kursiyerlere Belge Verildi

Arakonak’daki Kursiyerlere Belge Verildi

Arakonak Belediyesi’nin açmış olduğu girişimcilik kursuna katılan kursiyerler, belgelerini aldı.

 

Arakonak Belediyesinin Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) işbirliğinde düzenlediği Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi’ni başarıyla tamamlayan 47 kişiye başarı belgeleri törenle verildi. Belediye de düzenlenen törende, girişimcilik eğitimini başarıyla tamamlayanlara belgelerini Başkan Mustafa Döner verdi.

 Törende açıklama yapan Başkan Mustafa Döner,“Belediyemiz ile KOSGEB işbirliğiyle düzenlediğimiz girişimcilik kursuna beldemizden 60 kişi katıldı. Bu katılım arasında 47 kişi girişimcilik belgesini almaya hak kazandı. Öncelikle bu belgeyi almaya hak kazanan bütün arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Umarım bu belgeler katlanıp bir tarafa atılmaz, hatıra olarak saklanmaz. İnşallah bu belgeler sizleri motive ve teşvik eder de her biriniz Arakonak’ta iş yeri açarsınız. Aramızda girişimcilik ruhu çok fazla olan arkadaşlar var. Herkese hayırlı uğurlu olsun.”dedi.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum