Advert
as

“16 Nisan’da Solhan’dan Rekor Bekliyoruz”

“16 Nisan’da Solhan’dan Rekor Bekliyoruz”

Yaklaşan 16 Nisan referandumu öncesi AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Belediye Kültür Merkezinde muhtarlar ve Sivil Toplum Kuruluşlarıyla istişare ve değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi.

 

 İlçemizde STK temsilcileri, muhtarlar ve vatandaşlar ile bir araya gelen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz, 16 Nisan’da yapılacak halk oylamasına ilişkin bilgiler aktardı. Yılmaz,”16 Nisan’da Solhan’dan Rekor Bekliyoruz.”dedi.  

 Belediye Kültür Merkezi’nde düzenlenen programa AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz, AK Parti Bingöl Milletvekili Enver Fehmioğlu, Kalkınma Bakan Yardımcısı Yusuf Coşkun, AK Parti Bingöl İl Başkanı Yılmaz Seven, Bingöl Belediye Başkanı Yücel Barakazi, Solhan Belediye Başkan Vekili Adil Maç, Arakonak Belediye Başkanı Mustafa Döner, AK Parti Solhan İlçe Başkanı Nihat Doğu, İl genel meclis üyeleri, STK temsilcileri, köy ve mahalle muhtarlarının yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı.

 Solhan’ın her dönem rekor seviyede hükümete destek verdiğini ve bu referandumda da yine Solhan’da rekor oranda destek beklediğini belirten Yılmaz: “Değerli arkadaşlar, hakikaten bu halka ne yapsak azdır. Çünkü her dönem bizlerin yanında bizler ile birlikte olmuştur. Her zaman bizlere desteğin en fazlasını veren ilçe olmuştur. 16 Nisan’da Solhan’dan rekor oy bekliyoruz.”dedi.

 

Yılmaz, programdan sonra Arakonak Beldesinde vatandaşlarla bir araya geldi. Daha sonra Solhan’daki ev ziyaretlerinden sonra ilçeden ayrıldı.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum