Advert
as

Kaymakam Okumuş’un Ev Ziyaretleri Devam Ediyor

Kaymakam Okumuş’un Ev Ziyaretleri Devam Ediyor

Kaymakam Fatih Okumuş, köylerde bulunan dar gelirli aileleri ziyaret etmeye devam ediyor.

 

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından engelli, kimsesiz, yaşlı, dul ve yardıma muhtaç yetimlere yapılan yardımlar devam ediyor. Köylerde bulunan ihtiyaç sahibi aileleri ziyaret eden Kaymakam Okumuş, geçtiğimiz hafta Elbaşı, Yenidal, Mutluca, Hazarşah ve Yiğitharman Köyleri ile bu köylere bağlı mezralarda Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı aracılığıyla belirlenen ailelere ziyaretler gerçekleştirdi. Ziyarette aileler ile görüşerek sıkıntıları dinleyip çözüm üretme çalışmalarına devam etti.

 

Kaymakam Okumuş, kapı kapı gezerek ailelerin sıkıntılarını dinleyip çözümler üretmeye gayret ediyor. Her fırsatta hasta ve dar gelirli vatandaşlarımızı evlerinde ziyaret ettiğini belirten Kaymakam Okumuş; "Bu ziyaretlerde vatandaşlarımızı dinleme fırsatı buluyor ve onlarla daha yakından ilgileniyorum. Ayrıca bundan sonra da ilçemizde muhtaç vatandaşları, engellileri, yaşlıları, dul, yetim, öksüz, gazi, şehit ailelerini evlerinde düzenli olarak ziyaret etmeye devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

 

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı yardımlarının devam edeceğini belirten Kaymakam Okumuş, devletin şefkat elini hiçbir zaman vatandaşın üzerinden eksik etmeyeceklerini ifade etti.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum