Advert
as

Arakonak Belediyesi'ne Kamyon Hibe Edildi

Arakonak Belediyesi'ne Kamyon Hibe Edildi

Türkiye Belediyeler Birliğinden, Arakonak Belediyesine damperli kamyon hibe edildi.

 

Belde halkına daha iyi ve hızlı hizmet verebilmek için çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdüren Arakonak Belediyesi, araç filosunu arttırmaya devam ediyor. Son olarak Türkiye Belediyeler Birliği tarafından hibe edilen damperli kamyon, Arakonak Belediye Başkanı Mustafa Döner’e teslim edildi.

 Belediye Başkanı Mustafa Döner, yaptığı açıklamada, Türkiye Belediyeler Birliği tarafından verilen damperli kamyonun hibe devir işlemlerinin tamamlanıp teslim edildiğini söyledi.

 Belediyenin araç filosunun her geçen gün güçlendiğini belirten Döner, "Türkiye Belediyeler Birliği

Sosyal sorumluluk yardım kapsamında belediyemize kamyon hibe edildi. Beldemizin böyle bir araca çok ihtiyacı vardı. Bu da hizmet etmemizde bize güç ve destek verecektir. Bu süreçte emeği geçen Türkiye Belediyeler Birliği Başkanı Kadir Toptaş’a, Genel Sekreter Hayrettin Güngör’e, Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz’a, Milletvekili Enver Fehmioğlu’na, Kalkınma Bakan Yardımcısı Yusuf Coşkun’a şahsım ve belde halkım adına teşekkür ederim. Aracın beldemize hayırlı ve uğurlu olsun.”dedi.

 

 

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum