Advert
as

Bölge Başkanı Atila`dan İHH’ya Ziyaret

Bölge Başkanı Atila`dan İHH’ya Ziyaret

İHH Doğu Anadolu ve Güneydoğu Anadolu Bölge Başkanı Behçet Atila, İHH Solhan Şubesini ziyaret etti.

 

İnsani Yardım Vakfı (İHH) Doğu Anadolu ve Güneydoğu Anadolu Bölge Başkanı Behçet Atila, İHH Solhan Şubesini ziyaret ederek yapılan çalışmalar nedeniyle teşekkür etti.

 Ziyaretinden dolayı Atila’ya teşekkür eden Solhan İHH Şube başkanı Muhammed Veysi Tunç, yapılan çalışmalar hakkında bilgilendirme yaptıktan sonra önümüzdeki dönemde yapılması gereken çalışmaları aktardı.

 Daha sonra Malatya'ya taşınacak olan Solhan Genç İHH Başkanı Ekrem Alp Hoca’ya hizmetlerinden ötürü Bölge Başkanı Atila tarafından plaket takdim edildi.

 Son olarak kanaat önderlerine yapılan ziyaret sonrası Atila ilçeden ayrıldı. 

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum