Advert
as

Fikri Asım’dan Evet Kampanyası

Fikri Asım’dan Evet Kampanyası

Fikri Asım Fikir ve Düşünce Derneği Bingöl İl Başkanlığı ve beraberindeki heyet, "Evet" kampanyası kapsamında İlçemizi ziyaret ederek, 16 Nisan referandum öncesi destek istedi.

 

 İlçe merkezinde vatandaşlarla bir araya gelen Fikri Asım Fikir ve Düşünce Derneği Bingöl İl Başkanı Sadrettin Dinler, yaptığı açıklamada, 16 Nisan'da Solhan’dan rekor "evet" oyu beklediklerini söyledi.

 16 Nisan referandumu öncesinde "Evet" kampanyasına çok çalıştıklarını dile getiren Dinler, sözlerini şöyle sürdürdü." Derneğimiz 73 ilde, 300 ilçede, 28 ülkede teşkilatı bulunmaktadır. Türkiye genelinde 3 milyona yakın üyemiz bulunmaktadır. Bir sivil toplum kuruluşu olarak şuan ki hedefimiz bu Cumhurbaşkanlığı Hükümet sistemi için sahadayız. “Evet” kampanyasını yürütmekteyiz. Sivil Toplum Kuruluşu olarak “Evet” kampanyasına destek veriyoruz. İnşallah Bingöl ilimiz, Türkiye genelinde rekor bir oyla “Evet” diyecektir. Bu münasebetle şuan Solhan’da başkanlarımızla istişare halindeyiz. Allah’ın izniyle sivil toplum kuruluşumuz daha iyi bir hale gelecektir.  Tüm başkanlarımız elinden gelen çabayı sarf etmektedir. Allah onlardan razı olsun. Hepsine teşekkür ediyorum.  Sivil Toplum Kuruluşları olarak bugün gelinen noktayı büyük sorumluluklar üstlenmektedir. Bu sayede vatandaşlarımızla, insanlarımızla el ele vereceğiz. İnşallah bu sivil toplum kuruluşları adı altında çeşitli hizmetlere adım atacağız. Sivil Toplum Kuruluşları olarak elinden gelen gayreti göstererek,  farkındalık yaratarak ilimize, ilçelerimize ve Türkiye’mize katkılar sunacaklar. Çünkü birçok Sivil Toplum Kuruluşları halkla diyalog halinde olan kurumlardır.  Birebir son derece etkili platform oluşturan yine Sivil Toplum Kuruluşları hareketleridir. Gelinen noktada ülkemiz ve Ortadoğu hassas bir süreçten geçiyor.  Bu süreçte Allah’ın izniyle bu “Evet” kampanyasında Bingöl olarak ve ülke olarak büyük bir oranda yüzde olarak Sayın Cumhurbaşkanımızın elini güçlendirmeliyiz.  İnşallah, bu ileri ki süreçte ülkemiz için, ilimiz ve tüm ilçelerimiz için önemli bir dönüm noktası oluşturacaktır. Bizlerde Sivil Toplum Kuruluşları olarak elimizden gelen gayreti göstereceğiz, katkıyı sağlayacağız. Başkanımızdan, katkı sunan tüm dava arkadaşlarımızdan Allah herkesten razı olsun. Bingöl inşallah iyi bir yere gelecektir. Bu sayede biz başkanlarımızla gece yarılarına kadar istişare ediyoruz. Toplantılarımız devam etmektedir. Herkes elinden geleni yapıyor. Tamamen bir fikir ve düşünce kulübüyüz. İnsanlarımıza faydalı olmak için elimizden gelen gayreti sarf edeceğiz.  Bu yüzden halkımızdan destek, dava arkadaşlarımızdan destek, bir olacağız, beraber olacağız. İnşallah Sayın Cumhurbaşkanımız dediği gibi hep birlikte Türkiye olacağız." diye konuştu.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum