Advert
as

Aşırı Yağışlar, Demiryoluna Zarar Verdi

Aşırı Yağışlar, Demiryoluna Zarar Verdi

Kale ile Kurt İstasyonu arasındaki demiryolu ağı, Perşembe günü yağan aşırı yağışlar nedeniyle büyük hasar gördü.


Yağan aşırı yağışlar, Solhan Kale ile Muş Kurt İstasyonu arasındaki demiryolu ağında büyük hasara yol açtı. Hasar nedeniyle üç gün tren seferlerine ara verildi.

 

İlçemizde Perşembe günü etkili olan sağanak yağmur sonrasında oluşan sel, Kale ile Kurt İstasyonu arasındaki demiryolunun çökmesine neden oldu. Rayların altında bulunan toprağın sel sularıyla taşınmasından dolayı rayların çöktüğü görüldü. Kullanılamaz hale gelen rayların onarılması için başlatılan çalışmalar sonucunda tren seferleri tekrar başladı.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum