Advert
as

Mengüç’ten Kişisel Gelişim Semineri

Mengüç’ten Kişisel Gelişim Semineri

Kişisel Gelişim Uzmanı ve Yaşam Koçu Hakan Mengüç, Solhan’da ‘kişisel gelişim ve motivasyon’ semineri verdi.

Solhan Kaymakamlığı, Solhan Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün katkılarıyla hazırlanan “Solhan Şahlanıyor” konferansları kapsamındaki eğitim seminerleri Kişisel Gelişim Uzmanı ve Yaşam Koçu Hakan Mengüç ile devam etti.

Tek seans olarak yapılan konferans, yaklaşık 500 kişinin katılımı ile gerçekleşti. Kişisel Gelişim Uzmanı ve Yaşam koçu Mengüç katılımcılara keyifli anlar yaşattı.

Mengüç, hayata ve insan ilişkilerine dair pek çok ipucu verdi. Hayal gücünün insana sağladığı pozitif enerjinin önemine vurgu yapan Mengüç, hayal gücünün önemini sahneye davet ettiği 4 kişiden 92 kilo ağırlığındaki bir kişiyi parmak uçlarıyla kaldırmasını istedi. Birinci denemede başarısız olan katılımcılar, Mengüç`ün motivasyonu ve yönlendirmesiyle 92 kiloyu kaldırdıklarını hayal ettiler ve sonraki denemede başarıya ulaştılar.

Seminerde Hakan Mengüç, katılımcılara uygulamalı örnekler de gösterdi. Oldukça bilgilendirici ve bir o kadar da eğlenceli geçen seminer, ney dinletisiyle sona erdi.

Programa, Kaymakam Fatih Okumuş Kalkınma Bakan Yardımcısı Yusuf Coşkun, 24. dönem Bingöl eski Milletvekili Eşref Taş, Belediye Başkanı Abdulhakim Yıldız, Ak Parti İlçe Başkanı Nihat Doğu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali İhsan Yanılmaz, Sivil Toplum Kuruluşları Temsilcileri, kurum amirleri ile çalışanlar,  öğretmenler, din görevlileri ve veliler katıldı.

Katılımcıların yoğun ilgi gösterdiği ve büyük beğeni toplayan ‘Solhan Şahlanıyor’ konferansları kendi alanında uzman, toplumun kültürel ve ahlaki değerlerine önem veren tanınmış yazarlar ile kişisel gelişim uzmanlarının seminerleriyle devam edeceğini belirten Program Koordinatörü Zülfü Çalışkan, katkılarından dolayı Belediye Başkanı Abdulhakim Yıldız, Kaymakam Fatih Okumuş ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali İhsan Yanılmaz’a teşekkür etti.

 

Çalışkan, sadece bayanlara yönelik Solhan Şahlanıyor 7. program için Yazar Sema Maraşlı’yı 25 Nisan Salı günü konuk edeceğini belirtti.

 

 

 

 

 

 

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum