Advert
as

Öğrenciler, Harçlıklarını Kamelyalardan Çıkarıyor

Öğrenciler, Harçlıklarını Kamelyalardan Çıkarıyor

Solhan Belediyesinin kamelya ihtiyacını karşılayan Öğretmen Hüseyin Artunç Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri, hem mesleklerini öğreniyorlar hem de para kazanıyorlar.

 

Öğretmen Hüseyin Artunç Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ndeki öğrenciler, Solhan Belediyesinin kamelya ihtiyaçları karşılığında harçlıklarını çıkarıyorlar.

                                                                  

 

Öğrencilerin işlerini severek yaptığını belirten Okul Müdürü Çağrı Bektaş,”Solhan Belediyesi tarafından sipariş verilen kamelyaların imalatına başlayan okulumuz öğrencileri, 3 hafta gibi kısa bir sürede 10 adet kamelyanın yapımını tamamlayacak. Solhan Belediyesi'nin istemiş olduğu ve Şehit Mehmet Türksever Bulvarına montajını yapacakları kamelyalar, okulumuzda birinci sınıf malzeme kullanılarak üretilmektedir. Üretim çalışmalarına katılan öğrencilerimiz, okulumuz döner sermaye işletmesi kapsamında hem ürettikleri parçalardan harçlıklarını kazanıyorlar, hem de kendi mesleklerini icra ediyorlar. Bu kapsamda geçen yıl olduğu gibi bu yıl da okulumuz döner sermaye işletmesine, sayılarını arttırarak siparişte bulunan ve öğrencilerimize katkısını eksik etmeyen Belediye Başkanı Sayın Abdulhakim Yıldız’a teşekkür ederiz. Ayrıca okulumuza başvuruda bulunarak;  her türlü mobilya, metal, inşaat, elektrik, bilgisayar ve motorlu araçlar alanında sipariş alınıp birinci sınıf malzemeden üretilerek piyasadan daha uygun fiyata temin edebilirsiniz.”dedi.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum