Advert
as

Ulusal Basın’dan Solhan’a Ziyaret

Ulusal Basın’dan Solhan’a Ziyaret

Belediye Başkanı Abdulhakim Yıldız’ın ağırladığı ulusal medya mensupları, Yüzen Ada’ya hayran kaldılar.

1982 Darbe Anayasası referandumunda en fazla “Hayır” oyu veren, 2017 Cumhurbaşkanlığı Referandumunda en fazla “Evet” oyu kullanan ilk 10 şehir arasına giren Doğu Anadolu’nun incisi Bingöl’ü daha yakından tanıtmak için Bingöl Belediyesi, ulusal gazete ve medya mensuplarını ağırladı.

 

Programa Anadolu Ajansı’ndan Adem Demir, Hürriyet Gazetesi’nden Fatma Aksu, A Haber’den Muhammed Celaleddin Yüksel, Taka Ajansı’ndan Aytekin Akay, Milat Gazetesi’den Ünal Gündoğdu, Posta Gazetesi’nden Alev Gürçay, TRT İstanbul’dan Süleyman Özgür, TV Net ve Yeni Şafak Gazetesi’nden Yılmaz Bilgen ile Cihat Arpacık, Milli Gazete ve TV 5’den Oğuz İlgiç katıldı.

 

Ziyaret kapsamında Solhan’a gelen basın mensupları, ilk önce Yüzen Ada’yı gezdiler. Burada fotoğraf ve video çekimi yapan basın mensupları, Yüzen Ada’ya hayran kaldılar. Havadan drone ile yapılan çekimden sonra ilçe merkezinde Belediye Başkanı Abdulhakim Yıldız ile bir araya geldiler. 

 

İlk kez ulusal basın mensuplarını ilçelerinde ağırlıyor olmaktan duyduğu mutluluğu ifade eden Başkan Yıldız, “Solhan, doğal güzellikleri açıdan zengin bir ilçemiz. Solhan’a güçlü bir gelecek hazırlamak için yeni projeler üzerinde çalışıyoruz. Ulusal basından bu kadar kalabalık bir heyeti ilçemizde ağırlamaktan onur duydum.” diye konuştu

 

Başkan Yıldız, ilçe hakkında ve yapılan çalışmalar hakkında basın mensuplarına bilgi verdikten sonra topluca Recep Tayyip Erdoğan Spor Kompleksi ziyaret edildi.  Parkı gezen ve hayranlığını dile getiren basın mensupları, Drone ile havadan parkın ve Solhan geneli video çekimleri yapıldı. 

 

 

İlçemize basın mensuplarını getiren Bingöl Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Muhammed Arpacık,” Basın mensupları için düzenlemiş olduğumuz programın asıl gayesi, ilimizin doğal güzellikleri, tarihi ve turistik yerlerini görüp, görüntülemek ve bunu ulusal medya kuruluşları kanalı ile milyonlarca insana ulaştırmak. İlimizin Türkiye’deki algısını müspet manada değiştirmek. Ekonomik yatırımlar ve terörle mücadele sonrası Bingöl halkının yaklaşımını ve duyarlılığını yansıtmak, kısacası Bingöl’ü Türkiye de güzellikleriyle anılır bir hale getirmek için böyle bir program düzenledik.  Program kapsamında Vali Yavuz Selim Köşger, Bingöl Belediye Başkanı Yücel Barakazi ve Rektör İbrahim Çapak ziyaret edildi. Bu kapsamda Solhan ilçemizi de ziyaret ettik. Solhan’a ve özellikle Yüzen Ada’ya arkadaşlarımız hayran kaldılar. Bizleri ağırlayan Belediye Başkanımız Abdulhakim Beye, arkadaşlarım adına teşekkür ederim.“dedi.

 

 

 

 

 

 

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum