Advert
as

Resim ve Kompozisyon Ödülleri Sahiplerini Buldu

Resim ve Kompozisyon Ödülleri Sahiplerini Buldu

Solhan Belediyesi tarafından “Herkes İçin Kayıtlı İstihdam” projesi kapsamında düzenlenen Resim ve Kompozisyon Yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.

 “Herkes İçin Kayıtlı İstihdam” projesi kapsamında Solhan Belediyesi tarafından düzenlenen Resim ve Kompozisyon Yarışmasında dereceye giren öğrencilere törenle ödülleri verildi.

Belediye Kültür Merkezinde düzenlenen törene Kaymakam Fatih Okumuş, Belediye Başkanı Abdulhakim Yıldız, İlçe Müftüsü Ali İkiz, Meslek Yüksekokul Müdürü Doç. Dr. Yunus Esen, kurum amirleri, vatandaşlar ve öğrenciler katıldı.

 

Açılış konuşmasını yapan Belediye Başkanı Abdulhakim Yıldız,”Kayıt dışı istihdam projesi belediyemiz öncülüğünde Avrupa Birliği'nde sunulduğunda 360 proje arasında 44. sıraya girerek değerlendirildi. Projemiz 44 proje içerisinde en iyi anlatılan ve en iyi verim sağlanan projedir. Bu beni çok mutlu etti. Gerçekten ekibimizi tebrik ediyorum. Ciddi anlamda projeyi dolu dolu geçirdiler. Projemiz içerisinde birçok aktivite yer almıyordu.  Bizler arta kalan paralarla tekrardan bu projede bir kaç aktivite ilave ettik. Bunlardan biri de yapılan Uçurtma Şenliğiydi. Haberimiz Ulusal basında yer aldı ayrıca bizi memnun etti. Uçurtma Şenliğini bundan sonra geleneksel hale getireceğiz.

Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Dereceye giren öğrencilere de tebrik ediyorum, başarılarını devamını diyorum. Projemizin bölgemiz için hayırlı olmasını diliyorum.”dedi.

 

Kaymakam Fatih Okumuş’un selamlama konuşmasından sonra “Herkes İçin Kayıtlı İstihdam” konulu resim ve kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.  Birincilere tam altın, ikincilere yarım altın, üçüncülere ise çeyrek altın verildi. Dereye giren öğrenciler;

 Ortaokul resim dalında 1. Yusuf Yüzyıl (İMKB Arakonak ), 2. Fırat Taşçı (Solhan YBO), 3. Zeynep Öztaş (Hazarşah YY) ile Eylül Sema Alan (ŞKEA). Lise resim dalında ise 1. Nihal Toplu (Sabiha Bahçıvan Anadolu Lisesi), 2. Selami Ak (Özel Yüzenada Temel Lisesi), 3. Rana Yıldız (Sabiha Bahçıvan Anadolu Lisesi)

 

Ortaokul kompozisyon dalında 1.Havva Nur Koşan (Öğretmen Veli Tuğa), 2. Dilan Öner (Hazarşah YY), 3. Şirin Alın (Hazarşah YY). Lise kompozisyon dalında ise 1. Figen Bingöl (Solhan MTAL), 2. Ahmet Taş (Sabiha Bahçıvan Anadolu Lisesi), 3. Gülcan Koşan (Solhan Kız İHL)

 

Ödül töreninden sonra öğrencilerin resimlerinden oluşan resim sergisinin açılış kurdelesi kesildi ve sergi gezildi. Katılımcılara verilen ikramdan sonra program sona erdi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum