Advert
as

Yüksekokul Öğrencilerinden Kırtasiye Yardımı

Yüksekokul Öğrencilerinden Kırtasiye Yardımı

Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu öğrencileri, YGS’ye giren adaylardan sınav çıkışında topladıkları kalem ve silgileri köy okullarına dağıttılar.

 

 

Solhan Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu öğrencileri, YGS’ye giren adaylardan sınav çıkışında topladıkları kalem ve silgileri köy okullarına dağıttı.

 

 

Yüksekokul öğrenci temsilcisi Ersin Turan ve bölüm sorumluları öncülüğünde gönüllülerden oluşan 10 kişilik öğrenci ekibi ile YGS sınavı çıkışında kalemlikleri toplayarak ve daha sonra yine Yüksekokul öğrencilerinin kendi çabaları doğrultusunda hayırseverlerden topladıkları kırtasiye malzemelerini 8 köy okuluna ulaştırıldığı belirtildi. Öğrenciler, gidilen köy okullarında çok fazla sayıda ihtiyaç olduğunu gözlemlediklerini ifade ettiler.

 

 

Konu ile ilgili Meslek Yüksekokul idaresi tarafından yapılan açıklamada,”Benzeri çalışmaların sürekli hale getirilmesi temennisi ile eğitime katkı sağlanması konusunda göstermiş oldukları hassasiyetten dolayı, Meslek Yüksekokulumuz öğrencileri; Ersin Turan, Yusuf Bozkır, Rağbet Bozkurt, Yeter Şakar, Zelal Köçeroğlu, Türkan Babayiğit, Esma İnan, Deniz Yılmaz, Arzu Çomak ve Ceylan Kızılarslan’a teşekkür ederiz.”denildi.

 

 

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum