Advert
as

İmam Hatipli Kızlardan Sabah Namazı Sürprizi

İmam Hatipli Kızlardan Sabah Namazı Sürprizi

Solhan Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri, Sabah Namazını Ulu Camide kıldı.

 

 

Solhan Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri, sabah namazını bayan öğretmenleri eşliğinde Solhan Ulu Camiinde kıldılar.

 

Büyük bir kız öğrenci gurubunun sabah namazında Solhan Ulu Camiinde cemaatle namaz kılması, hazır bulunan cemaat tarafından hayranlıkla karşılandı. Bayanların özellikle genç kızların sabah namazında camide cemaatle namazlarını kılmış olmaları özlenen bir tablonun gerçekleşmesi olarak değerlendirildi. Bu ve benzeri güzel ve özlenen etkinliklerin çoğaltılması ve daimi hale getirilmesi dileğinde bulunuldu.

 

 

Sabah namazın akabinde öğrenciler, sabah namazını camide cemaatle kılmanın vermiş olduğu huzurla evlerine ve pansiyonlarına döndüler.

 

 

 

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum