Advert
as

Ödüllü Adab-ı Muaşeret Sınavı Yapıldı

Ödüllü Adab-ı Muaşeret Sınavı Yapıldı

Meslek dersleri öğretmenleri, Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencilerine yönelik ödüllü adab-ı muaşeret sınavı yaptı.

 

 

 Solhan Kız Anadolu İmam Hatip Lisesinde, meslek dersleri öğretmenleri tarafından 9-10-11-12. sınıf öğrencilerine yönelik ödüllü adab-ı muaşeret sınavı yapıldı.

 

 

Yapılan sınava 290 öğrenci katıldı. Sınavda öğrencilere 50 soru soruldu. Sınavda ilmihal bilgileri, Peygamberimizin hayatı ve görgü kurallarını kapsayan sorular soruldu. Sınav soruları okulun meslek dersleri öğretmenleri tarafından hazırlandı ve değerlendirildi. Değerlendirme sonucuna göre; 10/B sınıfından Şeyma Akçabey 50 sorunun tümünü cevaplandırarak 100 tam puan alıp birinci, 10/B sınıfından Emine Bozkurt 96 puanla ikinci ve 11/C sınıfından Edanur Bozkurt 94 puanla üçüncü oldu.

 

Açıklamada, değerlendirme sonucunda ilk 10´a giren öğrenciler ödüllendirileceği belirtildi.

 

 

 

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum