Advert
as

Solhan Belediyesi’nden Girişimcilik Kursu

Solhan Belediyesi’nden Girişimcilik Kursu

Solhan Belediyesi ile KOSGEB Bingöl Müdürlüğü işbirliğiyle düzenlenen Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi başladı.


Solhan Belediyesi ile KOSGEB işbirliğiyle, girişimci adaylara yönelik olarak 4 gün boyunca devam edecek olan Uygulamalı Girişimcilik Eğitimleri başladı.

 

 

Konu ile ilgili açıklama yapan Proje Koordinatörü Nihat İnan,”Solhan Belediyesinin uygulamış olduğu “Herkes İçin Kayıtlı İstihdam” projesi faaliyetlerinde olmamasına rağmen proje bütçesinden ve ihalelerden artan tutarlarla revize yapılarak özellikle işini kurmak isteyip de yeterince maddi gücü bulunmayan kişilere KOSGEB ve diğer hibelerden faydalanmaları için 10 sınıftan toplamda 300 kişiden oluşan KOSGEB girişimcilik eğitimi verilmeye başladık. Eğitim sonunda başarılı olanlara girişimcilik belgesi verilecektir. Eğitimler, Solhan Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okulunda bayanların ve erkeklerin ayrı olduğu 3 sınıfta verilmeye başlandı. Eğitimler dört gün sürecektir. Eğitimleri Bingöl Üniversitesinden Prof. Dr. Sait Patır, Doç. Dr. Abdulvahap Baydaş, Öğr.Gör. Mehmet Ali Kutlu ve Öğr. Gör. Mehmet Güven tarafından verilecektir.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum