Advert
as

‘Aşmak İçin Hareket' Şenliği Düzenlendi

‘Aşmak İçin Hareket' Şenliği Düzenlendi

Beyazay Derneği Bingöl Şubesi tarafından, engelli vatandaşlarla beraber yapılacak olan “Aşmak İçin Hareket” adlı program Solhan’da düzenlendi.

Türkiye Beyazay Derneği Bingöl Şubesi tarafından organize edilen "Aşmak İçin Hareket" kampanyası çerçevesinde engelli bireyler, Recep Tayyip Erdoğan Spor Kompleksinde düzenlen programda vatandaşlarla bir araya geldi.  

Programa, Kaymakam Fatih Okumuş, Belediye Başkanı Abdulhakim Yıldız, Ak Parti İlçe Başkanı Nihat Doğu, kurum amirleri ve vatandaşlar katıldı.

Renkli görüntülerin oluştuğu etkinlikte Kaymakam Okumuş ve beraberindekiler engelli bireylerle futbol maçı, halat çekme oyunları oynadı.

Beyazay Derneği Bingöl Şube Başkanı Sema Kırmızıkaya,"Engelli ve engelsiz bireyler spor yaparak, tanışıp, kaynaştılar. Aralarındaki ön yargıları, dışlanma ve aşağılama duygusunu böylelikle aşıyorlar. Kampanya kapsamında omuz omuza durarak, bütün Türkiye’ye engelli ve engelsizler birlikte yaşayabilir, birlikte etkinlik yapabilir, hayatı paylaşabileceklerini gösterdik." dedi.

 

Program, toplu fotoğraf çekiminin ardından engelli bireylere madalya takdim edilmesiyle sona erdi.

 

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum