Advert
as

Öğrenci Servisi Devrildi: 8 Yaralı

Öğrenci Servisi Devrildi: 8 Yaralı

Elmasırtı Köyünde kar ve buzlanma nedeniyle kaza yapan bir öğrenci servisinde 8 öğrenci yaralandı.

 

Elmasırtı Köyünde etkili olan kar yağışı sonrası yolda oluşan buzlanmadan dolayı öğrenci servisi devrildi. İçinde bulunan 8 öğrenci yaralandı.

 

Alınan bilgilere göre, Solhan ve Elmasırtı arasında yolcu taşımacılığı yapan 21 DA 044 plakalı araç, yoğun kar yağışı ve yolun kaygan olması nedeniyle sürücünün direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi sonucu devrildi.

 

Kazada, araç içerisinde bulunan öğrencilerden 8’i yaralandı. Donma tehlikesi geçiren kazazedelerin imdadına 112 ve UMKE ekipleri yetişti.

Yoğun bir çalışmanın ardından araçtan çıkarılan öğrenciler,  olay yerine intikal eden 112 sağlık ekiplerince Solhan Devlet hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Öğrencilerin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

 

 

 

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum