Advert
as

Erbakan Vakfı’ndan Gazetemize Ziyaret

Erbakan Vakfı’ndan Gazetemize Ziyaret

Prof. Dr. Necmettin Erbakan Vakfı Bingöl İl Başkanı İsmail Yeter ve Solhan İlçe Başkanı Cevdet Gengörü gazetemizi ziyaret etti.


Erbakan Vakfı Bingöl İl Başkanı İsmail Yeter, Yönetim Kurulu üyesi Selahattin Turhan ve Solhan İlçe Başkanı Cevdet Gengörü gazetemiz sahibi Ahmed Çiftçi ile bir süre görüştü.

 

Vakfın amacı ile ilgili açıklamalarda bulunan Başkan İsmail Yeter: “Bingöl’de vakfımızı kurduk ve faaliyetlerimize başlamış bulunmaktayız. Pof. Dr. Necmettin Erbakan’ın ortaya koymuş olduğu milli görüş ilkeleri çerçevesinde ilmi, ahlaki, iktisadi ve siyasi alanlarda çalışmalar yapmaktayız. Rahmetli Erbakan’ın yapmış olduğu proje ve ilkeleri yeni nesillere aktarmayı amaç ve gaye edinmiş vakıfız.  Bu çalışmaların gayesi bütün insanlığın dünya ve ahret saatini temin etmektir. Yeni nesillerin milli ve manevi değerlerine bağlı şuurlu Müslümanlar olarak yetişmeler için eğitim ve kültür faaliyetlerinde içerisindeyiz. Solhan’da Cevdet Gengörü kardeşimizi ilçe başkanı olarak görevlendirdik. İnşallah hayırlara vesile olur.”dedi.

 

Gazetemiz sahibi Ahmed Çiftçi’de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, İsmail Yeter'e ve Cevdet Gengörü’ye çalışmalarında başarılar diledi.

 

 

 

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum