Advert
as

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün Yılsonu Etkinliği

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün Yılsonu Etkinliği

Solhan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesinde Halk Eğitim Merkezi ile tüm okulların katılımlarıyla yılsonu etkinliği düzenlendi.


İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesinde İlçe Halk Eğitim Merkezi ile tüm okulların katılımları ile düzenlenen yılsonu etkinliğinde kursiyerler ve öğrenciler birbirinden güzel etkinliklere imza attı.

 

Etkinliğe Kaymakam Fatih Okumuş, Belediye Başkanı Abdulhakim Yıldız, Belediye Başkan Vekili Adil Maç, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali İhsan Yanılmaz, İlçe Jandarma Komutanı Mehmet Güler, Ak Parti İlçe Başkanı Nihat Doğu, kurum amirleri, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

 

Solhan Kültür Merkezinde düzenlenen etkinlik Solhan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün koordinesinde okulların yıl boyunca yaptıkları faaliyetler ile Halk Eğitim Merkezinin usta öğreticileri ve kursiyerlerinin el, emeği göz nuru eserlerinin sergilendiği yılsonu etkinliği renkli görüntülere sahne oldu.

 

Anaokulların, ilkokulların, ortaokulların, liselerin ve Halk Eğitim Merkezinin yıl boyunca yaptıkları etkinlikler, ürettikleri eserler ve sunulan projelerin ön planına çıkan başarılarının tanıtıldığı genel yıl sonu programını ilk defa bir arada düzenlendi.

 

Kültür Merkezi bahçesindeki etkinlikte 22 stant kuruldu.  Konuklara yöresel ayran çorbası olan Germ ikramını Solhan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından yapıldı. Halk Eğitim Merkezinin Geleneksel Yılsonu Sergisi ise Kültür Merkezinin zemin katında yapıldı.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum