Advert
as

Kız İmam Hatip Lisesi'nden Ödül Töreni

Kız İmam Hatip Lisesi'nden Ödül Töreni

Solhan Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi, öğrenci ve öğretmenler için yılsonu ödül töreni düzenledi.

 

 

2016-2017 Eğitim Öğretim kapsamında Solhan Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi, öğrenci ve öğretmenler için yılsonu ödül töreni düzenledi.

 

 

Kültür merkezinde gerçekleşen programa İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali İhsan Yanılmaz, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Muhtesim Tunç, Şube Müdürleri Zülfü Çalışkan ve Savaş Demirel ile okul öğretmenleri ve öğrenciler katıldı.

 

Ödül töreninde; okulunda etki bırakmış olan öğretmen ve öğrenciler, okul bünyesinde yapılmış olan Adab-ı Muaşeret sınavında ilk 10’a giren öğrenciler ve 40 şiir, 40 şair etkinliğinde dereceye giren öğrenciler ödüllendirildi.

 

Okulun Rehberlik servisi tarafından gerçekleştirilen ödül töreninde anket yapılarak sonuçlar elde edildiği belirtildi.

 

En iyi öğretmen ödülleri

En sevilen öğretmen Elif Polat, En mütevazi öğretmen Yasin Gümüş, En sempatik öğretmen Mehmet Yıldızhan, En çalışkan öğretmen Kadriye Eraslan, En disiplinli öğretmen Mehmet Ali Atılgan, En merhametli ortaokul öğretmeni Zehra Tekel, En merhametli lise öğretmeni Yasin Güllü, En arkadaş ortaokul öğretmeni Kübra Abbasoğlu, En arkadaş lise öğretmeni Melek Ece Yıldırım, En iyi ders anlatan ortaokul öğretmeni Ferhat Çiftçi, En iyi ders anlatan lise öğretmeni Ali Uğur Gül seçildi.

Öğrenci ödülleri

En imam hatipli Kübra Demir, En fark yaratan öğrenci Nurcan Avcı, 5.sınıf örnek öğrenci Beyzanur Çiftçi, 6.sınıf örnek öğrenci Şevval Okuyan, 7.sınıf örnek öğrenci Beyzanur Dolgun, 8.sınıf örnek öğrenci Ayşe Kıyıcı, 9.sınıf örnek öğrenci Yeşim Çiftçi, 10.sınıf örnek öğrenci Şeyma Akçabey, 11.sınıf örnek öğrenci Semanur Çiftçi, 12.sınıf örnek öğrenci Ayşenur Katkat seçildi.

Adab-ı muaşeret finalistleri

Adab-ı Muaşeret sınavında Şeyma Akçabey 50’de 50 yaparak okul birinci olurken 2. Emine Bozkurt, 3. Edanur Koşan, 4.Merve Turgut, 5.Ayşenur Katkat, 6.Kader Sönmez, 7.Semanur Çiftçi, 8.Yeter Bozkurt, 9.Büşra Demir, 10.Şeyma Akçalı Oldu.

40 şiir 40 şair ödülleri

 

40 şiir, 40 şair etkinliğide birinci Büşra Demir, ikinci Berçem İnan, üçüncü Edanur Kurtaran oldu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum