Advert
as

Yardımlar, ‘Umut Kervanı’ ile Ulaştırılacak

Yardımlar, ‘Umut Kervanı’ ile Ulaştırılacak

Solhan Çağrı-Der, yardım faaliyetini bundan böyle Solhan Umut Kervanı olarak sürdürecek.

 

 

İlçemizde insani ve İslami çalışmalar yürüten Solhan Çağrı-Der, yardım faaliyetlerini bundan böyle Solhan Umut Kervanı ismi altında yapacağını duyurdu.

 

 

Gazetemizi ziyaret eden ve konu ile ilgili açıklama yapan Solhan Umut Kervanı Temsilcisi Ayhan Erkmen,” 2008 yılında derneğimizi kurduk. Derneğimiz bünyesinde yürüttüğümüz faaliyetlerden bir tanesi de yardım faaliyetleri idi. Bu kapsamda yüzlerce aileye gıda, giyim, nakit para, et yardımı ve ev eşyası yardımda bulunduk. Faaliyetlerimizi daha ileri seviyeye götürmek, daha etkin, daha geniş çalışmalar yapmak için yardım komisyonumuzu kurup komisyonumuza Solhan Umut Kervanı adını verdik. İstanbul merkezli Umut Kervanı Vakfı ile imzaladığımız protokol vesilesi ile bazı ortak çalışmalarla yerel, ulusal ve uluslararası düzeyde çalışmalar yapacağız. Yardım komisyon çalışmalarımızın hayırlara vesile olmasını Yüce Rabbimizden niyaz ediyoruz. İnşallah daha fazla mağdur aileye komisyonumuz vesilesi ile yardımlarda bulunup hayata ve maneviyata olan umutlarını yeşerten kervan oluruz. Hayırseverlerin desteği ile daha fazla büyüyeceğimizi umut ediyoruz.”dedi.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum