Advert
as

Öğrenci ve Öğretmenler İftarda Buluştu

Öğrenci ve Öğretmenler İftarda Buluştu

Yeşilova İmam Hatip Ortaokulu ve Öğretmen Veli Tuğa Ortaokulu öğrencileri ve öğretmenleri İftar Programında buluştu.

Yeşilova İmam Hatip Ortaokulu ve Öğretmen Veli Tuğa Ortaokul idaresi ve öğretmenlerinin desteğiyle düzenlenen iftar programına ödüllendirilen öğrenciler davet edildi.

Eğitim-öğretim süreci boyunca akademik başarı sağlayan ve ahlaki anlamda örnek olan öğrenciler, öğretmenleriyle beraber iftar açtılar. İftar programı Kur'an-ı Kerim'in mealiyle birlikte okunması ve ilahilerle devam etti. Öğrenciler, okul personeli, öğretmenler ve davetliler olmak üzere 100 kişi iftarda buluştu.

 

Programa İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali İhsan Yanılmaz, şube müdürleri Zülfü Çalışkan, Muhittin Çifçi ve Halk Eğitim Müdürü Muhtesim Tunç katıldı.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum