Advert
as

Ramazan’da Maneviyatımızı Yükselten Buluşmalar

Ramazan’da Maneviyatımızı Yükselten Buluşmalar

Ramazan etkinlikleri kapsamında İlçe Müftülüğü ile Solhan Belediyesi, Recep Tayyip Erdoğan spor kompleksinde her gece Teravih Namazı akabinde program düzenliyor.


 İlçe Müftülüğü ile Solhan Belediyesi, Ramazan etkinlikleri kapsamında Recep Tayyip Erdoğan spor kompleksinde her gece Teravih namazı sonrasında Kur’an-ı Kerim tilaveti, ilahi ve sohbet programı düzenliyor.

 

İlçe Müftülüğü ile Solhan Belediyesinin ortaklaşa bir program düzenlediğini belirten Müftü Ali İkiz,“Ramazan Ayı etkinlikleri çerçevesinde Solhan Belediyemiz ile Solhan ilçe Müftülüğümüz, halkımıza dini çerçevede fayda ve yol gösterici bilgiler vermek için ortaklaşa bir program düzenlemektedir. Bu programımız Kur’an tilaveti ile başlamaktadır. Kur’an tilavetinden sonra ilahiler söylenmekte ve akabinde de halkımıza dini nasihatler verilerek toplumsal hayatımızı düzenleyen Kur’anî ve Nebevî anlayış çerçevesinde prensipler anlatılmaktadır. Bu programın amacı halkımızın ayağına giderek, genç yaşlı demeden herkese ulaşmak ve doğru dini bilgiyi her kesimden insanımıza ulaştırmaktır. Özellikle Kadir gecesinde bu programın en güzel bir şekilde uygulanmasına çalışılacağımızı belirteyim. Bu programın en önemli destekçisi Solhan Belediye Başkanı Abdulhakim Yıldız ile birlikte İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Nafiz Çapın’dır. Bu bağlamda kendilerine teşekkür ederiz.”dedi.

 

Düzenlenen etkinliğe, Kaymakam Fatih Okumuş, Belediye Başkanı Abdulhakim Yıldız, İlçe Müftüsü Ali İkiz, Arakonak Belediye Başkanı Mustafa Döner,  AK Parti İlçe Başkanı Nihat Doğu, kurum amirleri ile birlikte çok sayıda vatandaş katıldı. 

 

 

 

 

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum