Advert
as

Kızılay’dan Muhtaçlara Et Yardımı

Kızılay’dan Muhtaçlara Et Yardımı

Kızılay Ramazan Ayı’nda da ihtiyaç sahiplerinin yanında olmaya devam ediyor. Kızılay Solhan Şubesi 200 aileye kıyma ve kavurma konservelerinin dağıtımına başlandı.


Kızılay Solhan Şubesi, Ramazan Ayı dolayısıyla, Kızılay Genel Merkezi'nce gönderilen Konserve Kıyma ve Kavurma ihtiyaç sahibi ailelere dağıtımına başlandı. Kızılay Solhan Şube Başkanı Eşref Canlı, 200 aileye Konserve Kıyma ve Kavurma dağıtımına başlandığını belirtti.

 

 

Kızılay olarak ihtiyaç sahibi ve yardıma muhtaç kişilerin yanında olduklarını belirten Canlı,"Kızılay Solhan Şubemizin ve Türkiye geneli dağıtılmakta olan 2016 yılı yurt içi vekaletle kurban kesim kampanyası kapsamında kesilmiş bulunan Kurban etlerin ihtiyaç sahipleri için üretilen ve Ramazan ayı içerisinde ihtiyaç sahiplerine dağıtımı yapılacak olan 200 aileye 800 gr. Konservelerimiz 1 Adet Kuşbaşı ve 1 Adet Kıyma olarak dağıtılacaktır. Katkı sunanlara teşekkür ederim.”dedi.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum