Advert
as

Teog Birincileri, Altın ile Ödüllendirildi

Teog Birincileri, Altın ile Ödüllendirildi

İlçemizin gurur kaynağı olan TEOG Türkiye birincileri Kaymakam Fatih Okumuş tarafından altın ile ödüllendirildi.


 

Kaymakam Fatih Okumuş, Temel Eğitimden Orta Öğretime Geçiş Sınavında bütün soruları doğru yanıtlayarak adını Türkiye birincileri arasına yazdıran öğrencileri tam altın ile ödüllendirdi.

 

İlçe Kaymakamı Fatih Okumuş geçen hafta açıklanan 2.Teog sonuçları akabinde ilçemizden 5 Türkiye birincisinin çıkmasının onuruna Belediye Başkanı Abdulhakim Yıldız, ilçe Milli Eğitim Müdürü Ali İhsan Yanılmaz, Şube Müdürü Zülfü Çalışkan, Şehit Kaymakam Ersin Ateş Ortaokulu müdürü Nurullah Azak, Yatılı Bölge Okul Müdürü Abdulvahap Salcan, Atatürk Ortaokulu müdür yardımcısı İrfan Dündar ve Teog Türkiye birincilerini makamında kabul etti.

 

Kaymakam Okumuş’un öğrencilere yönelik başarınızı neye borçlusunuz, hedefinizin ne olduğu sorusu üzerine Berfim Döğüm,” Öncelikle çok çalıştım, hedefe odaklandım. Hocalarımın desteği vardı. Onlarda yapacağıma inanıyordu ve bunlar hedefe ulaşmamda bana destek oldu. Dört yıl boyunca az çalıştım ama son sene çok çalıştım. Hatta ara ara rüyamda soru çözdüğüm de oldu. Bol bol kitap okuyorum. Bu sene daha çok test çözmeye zaman ayırdım.”dedi.

 

Rabia Demir,”Özellikle destekleme kurslarının çok faydası oldu. Ders çalışma saatlerim 5 saate kadar çıkıyordu. Dersi derste anladım dinledim onun için fazla çalışmama gerek kalmadı.”dedi.

 

Semanur Yıldız,”Başarımın sırrı dersi derste dinlemek ve tekrar etmektir. Soru sormaktan çekinmedim. Hatta öğretmenlerimiz, soru sormamız için bizi zorladılar.  Hukuk okumak istiyorum.”dedi.

 

Mehmet Fatih Demir,” Ben bilim adamı olmak istiyorum.” dedi

 

Muhammed İsa Barlas ise,”Başarımı düzenli çalışmaya borçluyum. Çok çalışmak yerine düzenli çalışmak daha iyidir. Makine mühendisi olmak istiyorum.”dedi.

 

 

Öğrenciler daha sonra kaymakam Okumuş tarafından tam altın ile ödüllendirildi.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum