Advert
as

Solhan’da Yıl Sonu Karne Heyecanı

Solhan’da Yıl Sonu Karne Heyecanı

2016-2017 eğitim ve öğretim yılının tamamlanmasının ardından 28 Ağustos Ortaokulu’nda, karne dağıtım töreni düzenlendi.


 

2016-2017 eğitim öğretim yılının sonra ermesi nedeniyle okullarda düzenlenen törenlerde karne alan öğrenciler, mutluluklarını öğretmen ve aileleriyle paylaştı.

 

Solhan’da Okul öncesi, ilkokul, ortaokul ve liselerde eğitim gören yaklaşık 8 bin öğrenci karnesini alarak 3 ay sürecek yaz tatiline girdi. Öğrenciler 18 Eylül Pazartesi günü yeni eğitim-öğretim yılına başlayacak.

 

İlçemizde 2016-2017 eğitim-öğretim döneminin sona ermesiyle 28 Ağustos Ortaokulu’nda düzenlenen karne törenine Kaymakam Fatih Okumuş, Belediye Başkanı Abdulhakim Yıldız, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali İhsan Yanılmaz,  İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Zülfü Çalışkan ve Muhittin Çiftçi, Okul Müdürü Nazım Genç, öğretmenler, öğrenci ve çok sayıda veli katıldı.

 

 

28 Ağustos Ortaokulu’ndaki Karne dağıtım töreninde öğrencilere belgeleriyle birlikte çeşitli ödüller verildi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum