Advert
as

İlçe Milli Eğitim Müdürü Yanılmaz’dan Yıl Sonu Mesajı

İlçe Milli Eğitim Müdürü Yanılmaz’dan Yıl Sonu Mesajı

İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali İhsan Yanılmaz 2016-2017 Eğitim öğretim yılının sona ermesi nedeniyle bir mesaj yayımladı.


 

2016-2017 Eğitim-öğretim yılının sona ermesi dolayısıyla İlçe Milli Müdürü Ali İhsan Yanılmaz, bir mesaj yayımladı.

                 

Yanılmaz mesajında; Yoğun geçen bir eğitim öğretim yılının daha sonuna gelmiş bulunuyoruz. Öncelikle kutsal mesleğine gönül vermiş, her şeyiyle yeni kuşaklara yol gösteren, milletimizin gönlünde özel bir yeri bulunan büyük fedakârlıklarla görevlerini yerine getirme çabalarından dolayı öğretmenlerimize, yönetici ve yardımcı personelimize teşekkür ediyorum.

 

Başarılı olarak bir üst sınıfa geçen ve mezun olan tüm öğrencilerimizi kutluyorum. Onlardan tatilin tadını çıkarırken bir yandan da yaz tatilini iyi değerlendirmelerini, kitap okumak için mutlaka zaman ayırmalarını bekliyorum. Lisans Yerleştirme Sınavına girecek öğrencilerimize başarılar diliyorum.

 

Çocuğunun iyi bir eğitim alıp başarılı bir insan olmasını isteyen velilerimize; karnenin sadece öğretilen bilginin sınanması olduğunu, başarıdan daha da önemli olan kendisiyle barışık, toplumla dost, ruh ve beden sağlığı tam, mutlu bir birey olmak olduğunu hatırlatmak istiyorum.

 

Bu vesileyle öğretim yılı boyunca özellikle TEOG ve YGS sınavlarına giren öğrencileri hazırlayan, motive eden, başarılı olmalarını sağlayan ve emek harcayan; idareci, öğretmen, tüm eğitim çalışanları ile öğrenci ve öğretmenlerimize bir kez daha çalışmalarından dolayı teşekkür ediyor, başarılar dileyerek, sağlıklı, mutlu, huzurlu bir tatil geçirmelerini diliyorum.”dedi.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum