Advert
as

Efeler Liginden Solhan Spor'a Bir Transfer Daha

Efeler Liginden Solhan Spor'a Bir Transfer Daha

Solhan Spor Voleybol Takımı, 2017-2018 Sezonu için Efeler Liginde mücadele etmiş tecrübeli orta oyuncu Ahmet Arslan ile genç smaçör Mustafa Efe Er’i renklerine kattı.


Solhan Spor Voleybol Takımı, tecrübeli orta oyuncu Ahmet Arslan ile genç smaçör Mustafa Efe Er’i renklerine bağladı.

 

 

 

 

Solhan Spor’dan Bir Transfer Başarısı Daha

 

Voleybol kariyerine 2002 yılında Beşiktaş Jimnastik ve Spor Kulübü alt yapısında başlayan 1990 doğumlu, 2.02 cm boyundaki orta oyuncu Ahmet Arslan artık Solhan Spor'umuzda. Alt yapıda sayısız şampiyonlukları, ikincilikleri olan yeni transferimiz A takımdaki başarıları ile kariyer hayatına devam etti. Beşiktaş ile 2 kere 1.lig’e çıkıp Balkan Kupa'sının da sahibi olan yeni transferimiz, 15 senelik voleybol kariyerinde, Beşiktaş, Maliye Milli Piyango, Halkbank, Gümüşhane Torul, Afyon Bld. gibi Efeler Ligi takımlarında mücadele etme başarısı gösterdi.

 

Farklı çatılar altında, farklı kadrolar ile eşsiz başarılar kazanan yeni transferlere Efeler Liginde mücadele etmiş tecrübeli Orta Oyuncu Ahmet Arslan'ı 2017-2018 Sezonunda ne kadar iddialı olduğunu gözler önüne serdi.  

 

Tecrübeli Oyuncu Arslan "Solhan Spor'un eşsiz taraftar desteğini çok duydum. Bu yıl taraftarlarımız ile lig heyecanını paylaşmak mutluluk verici bir deneyim olacak şüphesiz. Efeler Ligi yolunda mücadele etmek beni çok motive ediyor. Takım arkadaşlarımız ve taraftarlarımız ile unutulmaz anlar yaşayıp, yaşatacağımız şahane bir başlangıç için hazırım. Solhan Sporumuza Efeler Ligi gururunu yaşatacağımız güzel bir sezon olmasını diliyorum." dedi.

 

Mustafa Efe Artık Solhan Spor'da

 

Voleybol kariyerine 12 yaşında Galatasaray'da başlayan 1997 doğumlu, 1.94 boyundaki genç Smaçör Mustafa Efe Er, artık Solhan Spor’da yoluna devam edecek.

 

Galatasaray Genç Takımının sonuna kadar kaptanlığını yapan yeni transferimiz geçen yıl bizim gibi Play Off'lar da oynayan Düzce Bld. Spor Kulübünün formasını giydi. 3 tane Türkiye Şampiyonluğu, Balkan Şampiyonasında 3.lüğü, Türkiye 3.lüğü gibi başarıları olan yeni transferimiz aynı zamanda 6 kez de alt yapılarda Milli Formayı giydi.

 

 

  Solhan Spor’a transfer olmanın heyecanın yaşayan genç Smaçör Mustafa Efe Er  “Solhan spor’a transfer olduğum için çok mutluyum. Bu sene geçen seneye göre daha farklı olacaktır. Taraftarlarımızın desteğini çok iyi biliyorum onlara her zaman çok ihtiyacımız olacaktır. Şimdiden bütün takım arkadaşlarıma başarılar diliyorum Hayırlısıyla efeler ligine çıkacağımıza yürekten inanıyorum.” Dedi.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum