Advert
as

Kırım Ailesi Kaza Yaptı

Kırım Ailesi Kaza Yaptı

Elazığ- Diyarbakır karayolunun 20. kilometresinde meydana gelen trafik kazasında Kırım ailesinden 5 kişi yaralandı.


 

Bayramın ikinci günü Elazığ Sivrice’den Solhan’a hareket eden Taha Yasin Kırım idaresindeki 34 LP 6137 plakalı otomobil, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu takla attı. Kazada araçta bulunan 5 kişi yaralandı.

 

 

Edinilen bilgiye göre kaza; 26 Haziran 2017 Pazartesi günü saat 17:00 sıralarında Elazığ- Diyarbakır yolunun 20. kilometresinde meydana geldi. Taha Yasin Kırım idaresindeki 34 LP 6137 plakalı otomobil, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu takla atıp 150 metre süründükten sonra durdu. Kazada Harun Kırım, Mehmet Kırım, Yahya Kırım, Halil İbrahim Kırım ve Sürücü Taha Yasin Kırım yaralandı. Yaralılar Kaza yerine gelen ambulanslarla Elazığ Eğitim ve Araştırma, Medikal Park Hospital ve Fırat Üniversitesi Eğitim Araştırma Hastanelerine kaldırılarak tedavi altına alındı. Yapılan tetkik ve tedaviler sonucunda yaralılar bulundukları hastanelerden taburcu edildiler.

 

 

 

 

 

 

 

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum