Advert
as

SGK Merkez Müdürü Keçe Göreve Başladı

SGK Merkez Müdürü Keçe Göreve Başladı

Solhan Sosyal Güvenlik Merkezi Müdürlüğüne atanan Yusuf Keçe görevine başladı.

 

İlçemiz Sosyal Güvenlik Müdürü Hikmet Baba’nın Kayseri Erciyes Sosyal Güvenlik Merkez Müdürlüğüne atanması ile boşalan kadroya Yusuf Keçe atandı.

 

İlçeye gelip göreve başlayan Keçe, Solhan’ın güzel bir ilçe olduğu, halkının da misafirperver ve yardımsever olduğunu gözlemlediğini, Solhan halkına hizmet etmekten Solhan Sosyal Güvenlik Merkezi Müdürlüğü çalışanları olarak mutluluk duyacağını belirtti.

 

İlçemize müdür olarak atanan Yusuf Keçe’ye hoş geldiniz diyor, yeni görevinde başarılar diliyoruz.

 

Yusuf Keçe’nin Biyografisi:

1968 yılında Adana İli Tufanbeyli ilçesinde doğdu, ilk, orta ve lise öğrenimini tamamladıktan sonra Trakya Üniversitesi Edirne Meslek Yüksekokulu Turizm İşletmeciliği bölümünü 1987 yılında bitirdi. Ayrıca 2001 yılında Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri bölümünden mezun oldu.

 

1993 yılında Adana SSK İl Müdürlüğünde memur olarak göreve başladı. 1998 yılından itibaren Ankara SSK Hukuk İşleri Sigorta Müdürlüğünde görev yapmıştır. 2006 yılından itibaren SGK Destek Hizmetleri Daire Başkanlığında Şef olarak görev yapmakta iken Solhan Sosyal Güvenlik Merkezi Müdürü olarak atanan KEÇE, evli ve bir çocuk babasıdır.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum