Advert
as

Hastane Başhekimi ile Müdüründen Veda Ziyareti

Hastane Başhekimi ile Müdüründen Veda Ziyareti

Solhan Devlet Hastanesi Başhekimi Uzman Doktor Oğuz Bal ile İdari ve Mali İşler Müdürü İrfan Yakışik gazetemize veda ziyaretinde bulundu.

Solhan Devlet Hastanesinde Başhekim olarak görev yapmakta olan Uzm. Dr. Oğuz Bal ile İdari ve Mali İşler Müdürü İrfan Yakışık veda ziyaretleri kapsamında gazetemizi ziyaret etti.

 

Kendi istekleri ile sözleşme yenilemeyerek görevlerinden ayrılan Uzm. Dr. Bal ile İdari ve Mali İşler Müdürü Yakışık;”Solhan ilçemizde 7 yıllık bir görevin ardından kendi isteğimiz doğrultusunda il merkezine tayinlerimiz çıkmıştır. Kendimizi burada bulunduğumuz süre zarfında ilçemizin vatandaşı olarak gördük. Biz hakkımızı helal ediyoruz. Solhanlı hemşerilerimizde inşallah haklarını helal ederler. Genel Sekreterlik, Kaymakam, Belediye Başkanı, kurum amirleri başta olmak üzere tüm halkımızdan Allah razı olsun.”dediler.

 

Hastane personellerince yapılan organizasyon ile Başhekim Uzm. Dr. Oğuz Bal ile İdari ve Mali İşler Müdürü İrfan Yakışık’a plaket takdim edildi.

 

Solhan Haber olarak yeni görevlerinde başarılar dileriz. 

 

 

 

 

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum