Advert
as

Okumuş’tan 15 Temmuz Gazi Ailesine Ziyaret

Okumuş’tan 15 Temmuz Gazi Ailesine Ziyaret

Kaymakam Fatih Okumuş 15 Temmuz Gazisi Serhat Bolat’ın ailesini Yenibaşak Köyünde ziyaret etti.


15 Temmuz Şehitlerini Anma programı kapsamında Kaymakam Fatih Okumuş, Yenibaşak Köyünde ikamet eden 15 Temmuz gazisi Serhat Bolat’ın ailesini ziyaret etti.

 

Gerçekleşen ziyarette Kaymakam Okumuş’a, Belediye Başkanı Abdulhakim Yıldız, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Mehmet Güler, İlçe Yazı İşleri Müdürü Mehmet Selim Kaya, İl Genel Meclisi Üyesi Abdurrahim Sayılı, AK Parti İlçe Başkanı Nihat Doğu, Yenibaşak Köyü Muhtarı Hasan Bulut ve daire amirleri eşlik etti.

 

15 Temmuz gecesi hainlere karşı direnirken yaralanan ve gazi olan Serhat Bolat’ın İstanbul İlinde bulunmasından dolayı babası Rasim Bolat’ı ziyaret eden Kaymakam Okumuş 15 Temmuz gecesi gösterdiği kahramanlıktan dolayı Bolat’a teşekkür etti. Kaymakam Okumuş, “15 Temmuz gecesi aziz milletimiz dünyada emsali görülmemiş bir iman ve inançla memlekete sahip çıkmıştır. 15 Temmuz milletimizin birliğinin ve beraberliğinin ne kadar sağlam olduğunu bir kez daha dosta düşmana göstermiştir. Bu vesileyle, şehitlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize sağlıklı ve huzurlu uzun ömürler diliyorum” dedi.

 

Ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren 15 Temmuz gazimizin babası Rasim Bolat Kaymakam Okumuş’un kendileriyle sürekli yakından ilgilenmesinden dolayı teşekkürlerini sundu.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum